Vores historie

Da jeg startede WITHWHITE havde jeg et spørgsmål: hvorfor er det så svært at finde elegant og smagfuldt børneudstyr?

For halvandet år siden, mens jeg stadig gik på arkitektskolen i Aarhus, tegnede jeg nogle små, enkle stregtegninger med et barnligt udtryk. Jeg vidste dog ikke hvad de skulle bruges til…endnu

Det hele startede en dag jeg snakkede med en veninde om, hvor svært det var, at finde elegant og simpelt børneudstyr. Jeg viste hende mine stregtegninger – og idéen til WITHWHITE opstod.

Den spæde begyndelse

De næste mange måneder var hårdt arbejde. Ved siden af mit fuldtidsstudie begyndte jeg at sætte bodystockings og t-shirts med mine illustrationer i produktion.

Jeg bestilte økologisk bodies ét sted og tekstiltryk et andet. For at have råd lavede jeg endda en aftale med leverandøren om, at jeg selv kunne trykke tøjet i deres produktion. Så der stod jeg mange aftener efter skole og lavede t-shirts hos et firma i Ry.

De første måneder solgte jeg kun til bekendte og på designmarkeder, men jeg fik hurtigt lavet en webshop, så jeg kunne sælge til et bredere publikum.

Det var en fuldstændig fantastisk følelse, da den første kunde fandt vej til min lille butik og bestilt et produkt. Selvom der med tiden er blevet solgt mange flere produkter er følelsen stadig den samme hver gang jeg modtager en ordre.

Den første store milepæl

Salget af børnetøj gik godt, men det først, da jeg udvidede produktsortimentet med mine håndtegnede milepælskort, at WITHWHITE for alvor fik vind i sejlene. Milepæle er stadig et er vores mest populære produkter med over tusind solgte pakker. Faktisk findes kortene nu på fire sprog.

WITHWHITE på fuld tid

Gennem det første år drev jeg WITHWHITE ved siden af mit studie ved at arbejde sent om aftenen og i weekenderne. Men da jeg i sommeren 2016 fik min kandidatgrad i arkitektur havde jeg pludselig et valg:

Skulle jeg få et job i arkitektbranchen, ligesom mine studiekammerater, og acceptere at WITHWHITE aldrig blev mere en en hobby? Eller skulle jeg tage chancen og fortsætte med WITHWHITE på fuld tid?

Jeg valgte at tage springet og følge min drøm.

At drive WITHWHITE fuld tid er både utroligt krævende, men også fantastisk. Jeg lærer noget nyt hver dag – og selvom det til tider kan være hårdt at drive sin egen forretning er jeg ikke i tvivl – at satse på WITHWHITE er den helt rigtige beslutning.

Selvom meget er sket siden jeg første gang sendte en bodystocking afsted til en kunde er visionen stadig den samme i dag som dengang: at skabe smagfulde produkter til børn, hvor det er de små og deres historier, der er i fokus og ikke produkterne i sig selv.

Helt personligt

Når du handler med WITHWHITE handler du i ligeså høj grad med mig, Julie. Jeg designer og udvikler produkterne, modtager mails, når du bestiller eller har spørgsmål til et produkt og pakker ordrer.

Den største motivation dengang og nu er alle de fantastiske billeder af jeres skønne børn, der bruger vores produkter på den ene eller anden måde.

Og selv om vi hele tiden vokser, er det vigtigt for mig, at bevare WITHWHITE’s personlige touch. Uanset hvor stor WITWHITE bliver vil jeg altid være helt tæt på produktudviklingen og vores kunder.

Uden jer – intet WITHWHITE.

Mange hilsner,
facebook-squareinstagramcc-visacc-mastercardcrossmenu