Baby V's barnets bog

Dette er et gæsteindlæg af Isabel fra Salon Mama. Indlægget er blevet oversat fra tysk.

Jeg er en mor, og jeg elsker at tage billeder af mine kære små: at fastholde de små øjeblikke og minder. Vores børn vokser op så hurtigt, så det er vigtigt at forevige minder fra de første år, så vi kan se tilbage på dem i fremtiden.

Ligegyldigt om du bruger din smartphone eller et moderne kamera, har det aldrig været lettere at tage smukke billeder. Desværre bliver billeder ofte på mobilen uden at blive printet. Sådan er det i hvert hos os. For nyligt kom jeg til at tænke over, at jeg har hundredvis af fotos af min 10-måneder gamle søn på telefonen, men jeg havde ikke et eneste fysisk foto. Ikke ét eneste! Det var virkelig en forskrækkelse, at jeg var så skødesløs, at jeg efter 10-måneder ikke havde et foto derhjemme af vores søn!

Jeg fik med de samme lyst til at lave den smukkeste barnets bog til min søn, da jeg indså overstående. Jeg spurgte min datter om hun kunne hjælp mig med at lave en fotobog til hendes lillebror, da jeg synes det ville være en fin familieaktivitet.

Barnets bog – V’s første fotobog

Jeg valgte at lave V’s fotobog i barnets bog fra WITHWHITE, som har massere af plads til fotos, de vigtigste minder og milepæle. Alle siderne er smukt dekoreret med håndskrift og illustrationer.

Det sværeste ved projektet var faktisk at udvælge de rette fotos, da jeg selvfølgelig aldrig vil kunne printe alle billederne på min smartphone. Det var virkelig svært at vælge de bedste fotos. Vi sad i flere timer foran min telefon og snakkede om hvilke fotos vi bedst kunne lide.

Print dine fotos fra hjemmet

Skal jeg printe billedet, hvor han griner? Eller måske det, hvor han ser så sjov ud? Åh eller måske det med hans små søde fødder!! For hvert billede smeltede mit hjerte. Han var sådan en sød baby. Indtil fornyligt havde jeg ikke ét eneste billede af ham derhjemme, men nu kunne jeg pludselig ikke stoppe med at printe billeder af ham. Det er faktisk virkelig let, hvis man bruger en print-on-demand app eller bruger en Wi-Fi printer til at printe direkte fra hjemmet. Jeg bruger selv en HP Envy Photo Printer, som kan printe fotos direkte fra min telefon over Wi-Fi. Det er let og praktisk – og kvaliteten er rigtig god. Du skal bare bruge noget godt fotopapir.

Min datter og jeg sad foran hvert eneste billede og snakkede om dem. Hun var mest interesseret i fotos, hvor hun også var på, men hun levede sig virkelig ind i opgaven, og havde mange spørgsmål om sin lillebror.

“Hvor var lillebror før han kom her?”
“Han var inde i mors mave.”

Fotos er vigtige for børn i den alder. De husker situationer, oplevelser og personer gennem dem. For eksempel kunne min datter ikke længere huske tiden før hendes lillebror blev født, da hun var alene med sine forældre.

Der er noget specielt ved at holde et foto i hånden. Jeg sletter billeder hver dag på min telefon uden at blinke, men jeg ville aldrig smide et fysisk foto ud. Når jeg kigger på et foto, er det som om, at jeg bliver transporteret tilbage til øjeblikket. Jeg husker lugte, følelser, og hvad vi snakkede om i situationen. Som de fleste andre hjælper fotos, og nedfældede historier mig med at genleve gode minder.

Som vi sad der og udfyldte barnets bog med skriverier og fotos, kunne jeg ikke lade være med at blive en smule sentimental. Tiden omkring graviditeten, fødslen og de første måneder er noget helt specielt. Det er en fantastisk tid sammen med dine elskede. Graviditeten med Baby V var sandsynligvis også min sidste. De sidste små baby fødder…

Selvom de mange fotos gjorde mig en smule trist, fyldte de mig også med en enorm lykkefølelse og stolthed. Stolt over at være mor til to glade, sunde børn. Og at have en familie. Og jeg glæder mig allerede til, at nedfælde de mange nye oplevelser, der venter forude. Jeg er sikker på, at fremtiden vil bringe mange specielle øjeblikke med både grin og gråd. Uanset hvad fremtiden bringer, glæder jeg mig til at dele alle oplevelserne med mine elskede. For det er dét, som det vil sige, at være en familie.

facebook-squareinstagramcc-visacc-mastercardcrossmenu
  0
  Kurv
  Din kurv er tomGå til shop
   Beregn fragt
   Anvend rabatkode