Om produkterne

Alle vores produkter er produceret under gode forhold – og vi tilstræber at producere alle vores produkter hos lokale producenter. De fleste produkter er produceret i Danmark.

Læs mere

WITHWHITE Baby Gym

Vores bud på et smukt aktivitetsstativ i træ. Det fine design gør det let at skille aktivitetsstativet ad og samle det igen. Vores Baby Gym er lavet i hvidpigmenteret birkefinér, som er godkendt til babylegetøj.

Barnets Bog

Den populære barnets bog i ringbind er designet så det er let at personliggøre indholdet med ekstra sider, billeder, tegninger osv. Alle illustrationer og tekst i barnets bog er håndtegnet og printet på svanemærket kvalitetspapir.

Good Night WITHWHITE

Det fineste babysengetøj og juniorsengetøj i 100% egyptisk bomuld. Sengetøjet er damaskvævet med et sødt bjørnehovedmotiv. Sengetøjet fås i to størrelse, baby og junior, og passer perfekt til både piger og drenge.

Baby milepælskort

De fineste håndtegnede baby milepælskort, som printet på svanemærket papir i Danmark. En praktisk stofpose med snørelukning medfølger, så man kan opbevare sine milepæle, når de ikke er i brug. Milepæle fra WITHWHITE er et godt supplement/alternativ til Barnets Bog.

Viser alle 10 resultater