Alle har en historie at fortælle – hvad er din?

Hos WITHWHITE mener vi, at barndomsminder og historier er noget af det mest dyrebare vi har. Derfor forsøger vi hver dag, at gøre det lettere for forældre og deres kære små at fortælle og forevige deres historier og minder. Vi gør det ved at skabe enkle og smagfulde produkter, hvor børnene er i fokus.

om os 1

Bag WITHWHITE står arkitekt Julie Dam, som selv tegner og designer alle WITHWHITE's produkter. Idéen til WITHWHITE fik hun mens hun stadig gik på arkitektskolen i Aarhus.

Julie blev i 2016 uddannet arkitekt fra Aarhus Arkitektskole. I gennem sin studietid har hun særligt fokus på møbler og industrielt design. Hun har bl.a. udstillet på FSC Design Award og vundet talentprogrammet for møbeldesign med et sofadesign for Andersen Furniture. Siden hun fik sin kandidatgrad har hun drevet sin passion, WITHWHITE, på fuld tid.

"Mit håb er, at hvert eneste produkt vi sender ud vil danne ramme om livets vigtigste historier og minder."

Vi tror på, at materialekvalitet og design betyder alt. At det er forskellen på et produkt, du bruger én gang og smider væk – og et du kommer tilbage til gang efter gang. Det er derfor vi altid bruger de bedste materialer til vores produkter.

Barnets bog i ringbind, vores A5-bøger og milepælskort er trykt dansk trykkeri og samlet hos dansk bogbinder.

Vi designer vores produkter, så de både er en fryd for øjet og indbyder til at blive brugt.

Vi er stolte af vores produkter. Ganske simpelt. Og vi er også sikre på, at du kan mærke den omhyggelighed der er lagt i produkterne – fra skitse over produktion til endeligt produkt.

om os 2
facebook-squareinstagramcc-visacc-mastercardcrossmenu
  0
  Kurv
  Din kurv er tomGå til shop
   Beregn fragt
   Anvend rabatkode