Bag om Barnets Bog i ringbind

Jeg får ofte spørgsmål om Barnets Bog, så her et indlæg med lidt flere informationer om bogen. Jeg håber det vil give et bedre indtryk af mine ideer og tanker omkring bogen, og hvis du har yderligere spørgsmål, så er du altid meget velkommen til at kontakte os på: shop@withwhite.dk. 🙂

Håndtegnet og håndskrevet

Barnets bog WITHWHITE er håndtegnet og giver derfor et hjemmelavet udtryk. Bogens toner er sarte og uden farver, her er det barnets udvikling og historie der er i fokus, og ikke selve bogens design. Rammerne er sat, så det er bare at udfylde! Helt naturligt vil en fantastisk historie om jeres barn vokse og vokse i takt med alder og oplevelser.

Barnets bog har ikke faste sidetal, og fordi bogen er lavet i ringbind kan man nemt ændre på rækkefølgen og indsætte tegninger, plastlommer eller andre dokumenter lige der hvor det passer ind i barnets historie.

Barnets bog går fra de første scanninger under graviditeten helt til 6 års fødselsdag og første skoledag.

Personliggør din barnets bog

Det er selvfølgelig svært at forudsige alle de øjeblikke der vil opstå, derfor har vi valgt at indsætte nogle sider bagerst, som er mere frie. Her er der blandt andet plads til noter og flere fotos. Det er også muligt at købe et sæt med disse ekstra sider for sig, hvis skrivelysten er høj, og man har lyst til at supplere yderligere. På siderne kan man notere sjove historier/spændende oplevelser og sætte dem ind lige hvor de passer.

Rigtig god fornøjelse med bogen 🙂

Mange hilsner  Julie

Link til Barnets Bog

facebook-squareinstagramcc-visacc-mastercardcrossmenu
  0
  Kurv
  Din kurv er tomGå til shop
   Beregn fragt
   Anvend rabatkode