Barnets Bog anbefales af BabyHelp.dk

Folkene bag babyhelp.dk har fornyligt lavet en guide til de bedste barnets bøger på markedet, og vi er meget glade (og stolte) for at være inkluderet på listen.

Baby Help fremhæver vores barnets bog i ringbind for det stilrene og personlige design, der gør bogen tidsløs (så den ikke føles outdated om 20 år).

Det skriver Baby Help om barnets bog

Baby Help skriver:

“Barnets bog er en betydningsfyld bog, som derfor gerne må være lidt ud over det sædvanlige. Rent visuelt er der ikke en finger at sætte på bogen fra Withwhite, som udstråler kvalitet og eksklusivitet, uden det dog bliver for meget. Hver eneste side i bogen er hvid med håndtegnede motiver og super lækker skrift.”

Lige præcis design og kvalitet er noget, jeg går meget op i med mine produkter. En barnets bog skal helst holde i rigtig mange år, og så det nytter jo ikke at bogen går i stykker eller at designet pludselig ikke er så smart længere.

Babyhelp er desuden vilde med ringbind-formatet, som gør det muligt at tilføje/fjerne sider som man har lyst til. Det løser det klassiske problem mange har med at have en halvfyldt (eller halvtom) bog, der ikke føles særlig personlig.

Det skriver andre anmeldere om bogen

Det er ikke første gang, at vores bog er blevet anmeldt af medier eller brugere. Tidligere har bl.a. Bo Bedre, Testfamilien og Mamawise.

Hos Testfamilien skrev deres tester Sophie:

“Vi har haft fornøjelsen af at teste den smukke Barnets bog fra Withwhite – først og fremmest det visuelle, den er simpelthen så smukt udformet, lækre detaljer og igen passer den perfekt ind i den nordiske indretning, så den virker ikke “rodet” at have til at ligge fremme og netop det at den ligger fremme gør at jeg får den udfyldt – i modsætningen til de to foregående gange jeg er begyndt på barnets bog til de to store”

Bo Bedre skrev om barnets bog:

“Gem vidunderlige minder, imens du stadig kan huske dem, med barnets bog fra WITHWHITE. Bogen er designet i afdæmpet grå toner, og håndtegnet illustrationer som giver plads til barnets billeder, tegninger og historier, træder frem.”

Mamawise er også vilde med bogen og giver den 10/10 sutter (er vild med deres sjove pointsystem).

"Bogen giver os en unik mulighed for, at forevige de dyrebareste minder vi har og får sammen med Asta. Den er grundig og sørger for, at vi får foreviget så meget som muligt. Allerede nu, er Astas bog noget af det dyrebareste jeg ejer."

Har du feedback til vores barnets bog?

Vi elsker at høre fra vores kunder. Både gode og dårlige oplevelser (så vi kan forbedre bogen til nye familier). Det er dejligt at følge med i hvordan bogen hver dag bliver brugt til at forevige sjove, hyggelig og fine barndomsminder.

I kan altid dele jeres feedback direkte til mig, som en anmeldelse på produktsiden / TRUSTPILOT eller dele jeres billeder og oplevelser på sociale medier @WITHWHITE

facebook-squareinstagramcc-visacc-mastercardcrossmenu
  0
  Kurv
  Din kurv er tomGå til shop
   Beregn fragt
   Anvend rabatkode