Sådan bruger andre mødre barnets bog til at lave en personlig mindebog om deres børns første år

At skrive en barnets bog eller mindebog om dit barns første er år er en fantastisk måde, at gemme de små og store øjeblikke i dit barns liv, så du ikke glemmer dem med tiden. Den gode nyhed er, at det er let at lave en personlig og smuk barnets bog, men alle kan alligevel bruge lidt inspiration engang imellem.

Heldigvis er der en masse af jer, som deler de fineste billeder af jeres barnets bog. Derfor har jeg i dette indlæg samlet et udpluk af mine favoritter fra Instagram, så du kan blive inspireret til også at gøre lidt ekstra ud af din mindebog.

 

Gør det til en oplevelse

Det skal være sjovt at udfylde Barnets Bog. Jo mere du gør ud af din bog – jo sjovere bliver den at udfylde og kigge i bagefter. Barnets bog er fyldt med aktivitetssider som er sjove at udfylde  og bogens håndskrevne sider skaber en følelse af, at man selv fortæller historien.

A photo posted by @bergpernille on

 

@rikkeskamp bruger små stickers til at tilføre lidt ekstra personlighed til sin bog. Jeg er dog især begejstret for, hvor flot de håndtegnede overskrifter passer sammen med Rikkes fine håndskrift. Det ligner at Rikke selv har skrevet det hele – hvilket jo også var en af mine store intentioner med bogen.

 

Et billede siger mere end tusind ord

Som det gamle ordsprog siger, så er billeder en fantastisk måde, at indfange stemninger og øjeblikke. Barnets bog indeholder mange sider, som opfordrer dig til at indsætte billeder, så du kan fastholde de helt særlige minder (ekstra tip: @_rosemille Fremkalla app til at udskrive sine billeder).

 

 

Milepælskort er den perfekte følgesvend til barnets bog, hvis du har lyst til at huske de store øjeblikke i dit barns første år.

Personliggør din Barnets Bog

Barnets bog gør det nemt at personliggøre din bog med scanninger, dåbsattest og udklip. Det smarte ved ringbindformatet er, at du selv kan tilføje sider (eller tage dem ud, som du ikke fik udfyldt). Sæt f.eks. en plastlomme ind med børnetegninger eller andre udklip.

A photo posted by WITHWHITE (@withwhite) on

 

Se flere eksempler på Instagram

 

Har du lyst til at se flere eksempler på, hvordan andre bruger deres barnets bog? Så følg med på Instagram, hvor jeg jævnligt deler billeder af barnets bog.

facebook-squareinstagramcc-visacc-mastercardcrossmenu
  0
  Kurv
  Din kurv er tomGå til shop
   Beregn fragt
   Anvend rabatkode