De nye milepælskort

Meget er sket siden jeg for to år siden første gang sendte en pakke milepælskort til en kunde. Dengang håndsorterede jeg de 30 milepælskort, og pakkede dem i håndsyede stofposer lavet af stof fra den lokale stofbutik. Som prikken over i’et fik hver pose et WITHWHITE stempel.

Med over tusind solgte milepælspakker siden starten blev det hurtigt umuligt for mig selv at stå for det hele. Først hjalp min mor med til at sy poserne, og nu har jeg fået en systue til at sy dem for mig. Derudover er posen blevet optimeret med smart snørelukning, så den hurtigt kan åbnes og lukkes.

Og selv om meget er sket de sidste par år, så er selve designet på milepælskortene forblevet det samme indtil nu. Derfor er jeg rigtig glad for endelig at kunne introducere de nye milepælskort:

Baseret på feedback fra jer, som bruger kortene til hverdag, har jeg foretaget en række designjusteringer, så kortene bliver endnu mere anvendelige.

Ny bagside

Den første store, og mest tydelige ændring på kortene er muligheden for at skrive en lille note eller fortælling på bagsiden. Så kan kortene gemmes i stofposen som en slags “mini-barnets bog”, som også er sjov at gennemgå når dit barn er blevet større. En anden mulighed er også, at sætte selve milepælsbilledet på bagsiden.

Nye milepæle

Tre af de mest efterspurgte milepæle, som ikke var en del af de original tredive, er blevet tilføje til pakken, så der nu er 33 milepæle i pakke.

De tre nye milepæle er:

 • Hjemme – mine første timer hjemme
 • I dag fik jeg mit navn
 • Min først klipning

Bedre kvalitet

Kortene er stadig en Svanemærket og produceret i Danmark. Men kvaliteten og tykkelsen er forbedret. De har nu 2 matte sider, som man nemt kan skrive på, og tykkelsen på papiret er nu 300 gram istedet for 260 gram (næsten 4 gange så tykt som alm. papir).

Opdaterede illustrationer og tekst

Min gennemgående designfilosofi har altid været, at det er de kære små og deres historier, der skal være i fokus. Derfor er milepælskortene stadig håndskrevet og illustreret i gråtoner, så det er barnet – og ikke kortene der er i fokus. Men selve illustrationerne og teksten er blevet optimeret, så de nu er blevet lettere at se og læse på billeder.

Med den nye bagside, opdaterede illustrationer og tilføjelsen af de nye milepæle håber jeg, at inspirere kommende forældre til at forevige endnu flere af de vigtige barndomsminder og milepæle i deres kære små liv.

Kortene koster 199,00 kr og er tilgængelige på webshoppen.

TIP: Du kan med fordel downloade og printe vores: "Huskeliste til de store milepæle".

facebook-squareinstagramcc-visacc-mastercardcrossmenu
  0
  Kurv
  Din kurv er tomGå til shop
   Beregn fragt
   Anvend rabatkode