Efterårsferie ekstra-sider (gratis download)

Her er tre sider til dig, der gerne vil forevige skønne efterårsminder i Barnets bog. Der er både plads til tekst, krea og billeder. Det kan måske være en del af efterårshyggen at skrive lidt i Barnets bog? 🍂✍🏼

efterårsferie 05

Download og print siderne på A4-papir. TIP: Du kan også bruge noget brunt papir/karton til fotos. 🤎

Brug plastlommerne til efterårsminder, det kan fx. være til postkort/billeder/tegninger mm. Hvis I har været på tur, kan du skrive om det på et postkort fra stedet/byen/landet. Og så sætte postkortet ind i bogen - hvis postkortet er A6 kan du bruge denne smarte plastlomme, som kan klistres direkte på siderne i bogen.

efterårsferie 01

Vi har bagt de her super lækre muffins, der er uden tilsat sukker. Jeg linker lige til opskriften her. (Du kan bage dem uden kollagenpulver, hvis de er til børn.) De smager så lækkert, det synes vi allesammen herhjemme, store og små. 🧁 Ellers vil jeg også rigtigt gerne bage en omgang kanelsnegle, har set nogle med revet æble i remoncen, det må prøves!

Jeg har lavet en lille liste med idéer til aktiviteter i efterårsferien med børn, som jeg håber kan inspirere:

Ideer til efterårshygge:
Tegne
Puslespil
Græskarudskæring
Bagning
Male på blade og evt klistre dem på kort eller lave en smuk uro af dem. De kan også sættes på en tråd og hænge som en dekorativ efterårs-guilande.
Kastanjedyr eller tegne på kastanjer med Posca-tusser.
Trylledej eller hjemmelavet modellervoks

efterårsferie 03

Vi har også brugt gode timer med læsning og leg på biblioteket. Vi besøgte stadsbiblioteket i Malmø, og jeg skulle da lige se, om Drømmejunglen på svensk var der, og det var den sørme! Så fantastisk 😍 Måske ved du det ikke, men jeg er illustrator på Drømmejunglen, så det er noget helt særligt, at se den der på hylden, og så endda på svensk. Drømmejunglen er et beroligende søvnunivers, der hver dag hjælper mange børn med søvnen. Den findes både som bog, lydbog og app. (Aldersgruppen er ca. 4-10 år)

efterårsferie 04

  God fornøjelse med ekstra-siderne og rigtig dejlig ferie 🍁
  Mange hilsner

  efterårsferie 02

  facebook-squareinstagramcc-visacc-mastercardcrossmenu
   0
   Kurv
   Din kurv er tomGå til shop
    Beregn fragt
    Anvend rabatkode