Gør 2020 til dit bedste år + gratis arbejdsbog [PDF-download]

Det er januar og det nye år er lige startet. Og det er ikke bare starten på et nyt år. Nej, det er også starten på et helt nyt årti.

Som så mange andre gør jeg hvert år i januar status over det forgangne år og sætter mål for det nye. Både karrieremæssige, sundhedsmæssige og personlige mål.

2019 var et år med store omvæltninger for mig personligt. Min kæreste og jeg købte hus og rykkede fra vores lille lejlighed til hus. Og selvom jeg har brugt meget tid og overskud på at renovere hus (vi opdagede en rørskade i køkkenet efter vi var flyttet ind), har jeg også nået (langt de fleste) af mine mål for WITHWHITE.

En af de ting der fyldte meget i WITHWHITE i 2019 var lanceringen af min nye serie af mindebøger, Keepsake Collection. Jeg brænder for at designe nye produkter, der gør det nemt og sjovt at forevige minderne, og jeg glæder mig allerede til at vise dig de nye titler jeg har planlagt i 2020.

Derfor skal du sætte dig selv mål i 2020

Nogen gange kan det være svært at se tingene i et større perspektiv i hverdagen og det er nogen gange nemt at glemme ens fremskridt.

Derfor hjælper det at reflektere over året der gik og tænke på, hvad du gerne vil gøre mere/mindre af i det nye år, hvordan du klarede dine målsætninger og selvfølgelig hvad du gerne vil nå i det nye år.

Gratis PDF: “Mine mål og drømme – nå dine mål i 2020”

Til formålet har jeg lavet en lille arbejdsbog (som er den jeg også selv bruger) til at planlægge 2020. Bogen er i A4-format, så den er nem at printe selv.

Arbejdsbogen guider igennem en række små øvelser, der får dig til både at reflektere over, hvordan det gik i det forgangne år, hvordan du gerne vil leve i fremtiden og selvfølgelig hvilke mål og handligner du skal udføre for at komme derhen.

Indtast din email herunder og få tilsendt arbejdsbogen. På den måde kan du downloade den, når det passer dig :-).

  Hvad er inkluderet i bogen – og hvordan planlægger jeg 2020?

  1. Din vision for det nye årti

  Første skridt i arbejdsbogen er at se tingene i et lidt større perspektiv, så du er sikker på at dine mål for 2020 er langsigtede. Forestil dig at året er 2030 (10 år fra nu) og du lever dit ideelle liv. Skriv ned hvordan det ser ud.

  2. Din ideelle hverdag

  Livet består primært af hverdage, og det er derfor vigtigt, at være bevidst om hvordan vi bruger vores tid, så vi får det meste ud af den.

  3. Dine bedste øjeblikke

  Hvornår er du mest lykkelig? Overvej hvilke øjeblikke i dine forhold, miljø og arbejde der gør dig glad. Det er vigtigt, at skrive ned, så du kan overveje hvordan, du kan skabe så mange gode øjeblikke som muligt i dit liv.

  4. Reflektion

  Hvad var dine bedste øjeblikke og største bedrifter i 2019?....og hvilke ting gik ikke helt som planlagt sidste år?

  5. Aktivitetsmatrix’en

  Tænk over aktivteter/vaner/ting du gjorde i det forgangne år og gerne vil gøre mere/mindre/slet ikke i det nye år.

  6. Mål for 2020

  Okay, nu er det tid til at se fremad og arbejde på at få din vision til at gå i opfyldelse: hvad skal du gøre i år for at komme tættere på din ideelle livsstil?

  7. Måltracker

  En konkret handlingsplan for, hvordan du når de individuelle mål på din liste.

  8. 6-måneders fokus

  Vælg et mål og handlingstrin for hver måneder, som du gerne vil fokusere på.

  Er du klar til at gøre 2020 til dit bedste år?
  facebook-squareinstagramcc-visacc-mastercardcrossmenu
   0
   Kurv
   Din kurv er tomGå til shop
    Beregn fragt
    Anvend rabatkode