Gratis download af ekstrasider: "Sammen - hver for sig". Sæt ord på den nye hverdag med familien.

Sammenhverforsigbillede

Sikke en start på 2020... Nu med en ny hverdag, Coronakuller og rene hænder. Der er ingen tvivl om at pandemien er helt forfærdelig, men i en situation som denne må man prøve at se på det positive. Det er ikke så nemt, for det ER svært at skulle vende rundt på det hele og leve en helt ny hverdag.

Det positive i vores hjem er at vi får bagt en masse. Det kan jeg også se på instagram at mange andre også gør. Det bliver både til surdejsboller, bananbrød og cookies. Tryk på billedet herunder og kom direkte til mine favorit-cookies fra Valdemarsro.

Photo 1506184341422 6cc152ae474b

En anden god ting er, at jeg har fået gang i strikkeprojekter igen. En lille vest er færdiggjort til min veninde der venter en lille dreng. Og nu er jeg igang med Ankers Trøje fra PetiteKnit. (Dem tror jeg at jeg har strikket 4 af nu! De er så fine og nemme.)

Img 5979

Jeg har tænkt længe over om jeg skulle lave en gratis download til jer omkring corona - og om emnet passer ind i Barnets Bog... Men det er en ny hverdag, og på den måde både vores og børnenes nye hverdag. (Heldigvis bare for en stund! 🙂 )


Det er en stor omvæltning og derfor også et minde, som man ikke kan undgå at sætte ord på i Barnets Bog. Mit råd til jer er at sætte ord på den nye hverdag og så notere det postive ved den. Måske bliver der ikke arbejdet så meget, men så kan det være at I får tid til en fisketur, tegne-tid sammen eller fællesbagning.

Sammenhverforsigbillede3 1

Jeg ønsker jer rigtig god fornøjelse med siderne, nu må vi holde ud og stå sammen, hver for sig. Og så glæder jeg mig til, at den gamle hverdag vender tilbage. 🙂

Indtast din email herunder og få tilsendt ekstra-siderne.

Du vil få tilsendt et link til både den danske- og den norske version, som du kan vælge det sprog, der passer dig.

  Hilsen

  Photo 1582728476714 906832f0e9c5
  facebook-squareinstagramcc-visacc-mastercardcrossmenu
   0
   Kurv
   Din kurv er tomGå til shop
    Beregn fragt
    Anvend rabatkode