Gratis download - baby plakat

I vores nye mindebog: "Min graviditetsdagbog" er der både plads til at skrive egne minder, oplevelser og milepæle. Men der er også sider med information og fakta omkring graviditeten. Derfor finder du på side 19 en oversigt over babys størrelse uge for uge. En sød lille oversigt der starter med størrelsen på et sesamfrø og ender i græskarstørrelse.
(Hvis du vil se flere billeder af bogen, så kan du klikke her. )

Jeg lavede en afstemning på Instagram for at høre om I kunne tænke jer denne oversigt i en plakat-udgave. Det var der stemning, så derfor får I nu muligheden for at dekorere med den hjemme. Den er også super fin at hænge op på børneværelset, og den er nemt at printe flot fordi den kun er sort/hvid. Men hvis I godt kunne tænke jer lidt farver, så er den jo også rigtig fin at farvelægge. Måske noget barnet kan hjælpe med? 🙂

PDF’en er lavet som A4, men det er selvfølgeligt også muligt at printe den i 50% størrelse, hvis I ønsker en A5.
Rigtig god fornøjelse.
Hvis du har mulighed for det, så vil vi meget gerne se hvor din plakat hænger, så tag os endelig på Instagram @withwhite, mange tak.

Du kan downloade plakaten helt gratis herunder (vi sender dig et download-link, så du kan hente den når det passer dig).

  Mange hilsner,

  facebook-squareinstagramcc-visacc-mastercardcrossmenu
   0
   Kurv
   Din kurv er tomGå til shop
    Beregn fragt
    Anvend rabatkode