Gratis download: DIY nissens hus

Pc180774 1

Nu kan det rigtigt blive jul! Julen står for døren, og det giver anledning til en masse timers hyggelig samvær med familien. Det kan dog sommetider være svært at finde på hvad man skal give sig til. Vi har lavet nissens hus, som giver jer en god opstart til et DIY projekt, hvor det kun er fantasien der sætter grænser for legens udformning.

Nissens hus kan både printes i en farvet eller en sort/hvid version, der giver jer mulighed for at starte legen i det stadie, som I synes kunne være sjovt. Printer i den sort/hvide version får i foræret en masse god tegnetid, og samtidig sætte et større personligt præg på nissehuset. Har I derimod lyst til at komme hurtigere i gang med legen, kan I vælge den farvelagte version.

Tilbehør: Vi har tegnet et juletræ, lidt julepynt, pakker og selvfølgelig nissen. Vi håber på, at disse rekvisitter vil give jer anledning til at digte videre på det lille nissehjem.

Screen Shot 2020 12 21 At 21.58.15
Pc180779 1

I Pdf'en har vi lavet en trin-for-trin guide, som hjælper jer til at samle nissens hus og tilbehør skal samles.

Den lange ventetid kan gøres kortere og sjovere ved denne hyggelige DIY. Download, print og sæt børnene igang med nissens hus. En hyggelig og sjov aktivitet der kan leges med efterfølgende og nemt bygges videre på. Måske I kan lave et værksted til nissen? Give ham en vest på? Har han en slæde på gårdspladsen? Eller lave endnu flere gaver under juletræet?

TIP: Vi har limet vores nissehus op på et stykke akvarelpapir, det kunne også være karton eller hvad I nu har derhjemme. Det gør det hele mere stabilt, og holdbart. Du kan også sagtens printe flere huse og lave en nisselandsby. Start evt. med at lave et hus til nissepigen også.

God fornøjelse med julehygge, papirleg og rigtig glædelig jul. 🙂

  Pc180778
  Screen Shot 2020 12 21 At 22.07.09

  facebook-squareinstagramcc-visacc-mastercardcrossmenu
   0
   Kurv
   Din kurv er tomGå til shop
    Beregn fragt
    Anvend rabatkode