Gratis download: mine mål i 2022 - arbejdsbog til dig

Minemål2021

Vi vinker farvel til 2021, og siger pænt goddag til 2022. Der er altid noget særligt ved årsskifte. En ny start, et frisk år og måske nye rutiner? Store forandringer? I løbet af 2021 har jeg haft en masse nye oplevelser, samarbejder, udgivelser og udfordringer. Et af de nye projekter jeg har startet er det beroligende søvnunivers: Drømmejunglen, som jeg har startet med læge Anna Knakkergaard. Jeg står for alle illustrationerne, og Anna har skrevet de søvndyssende historier. Jeg er utroligt glad for vores projekt, og meget stolt over de mange gode anmeldelser vi modtager. Med Drømmejunglen hjælper vi mange børn med at falde bedre til ro ved sengetid.

Et andet nyt samarbejde er med min agent Birthe, der hjælper mig med salget til forhandlerne. Derudover har jeg også fået hjælp på lageret. Lagerhjælpen er så fantastisk, og det gør også, at I får pakkerne leveret lynhurtigt. Dét er vigtigt for mig!
2021 har også budt på nye udgivelser, som: Min Hækledagbog, Min Strikkedagbog, Min Bryllupsdagbog og Bogen til Barnebarnet.

Gad vide hvad der kommer til at ske i 2022... Det er jeg meget spændt på. Nogle af tingene kan jeg selv bestemme, og derfor skal jeg nu igang med arbejdsbogen "Mine mål". Skal du også igang med den?

mine mål 2022 planner featured

Igen i år får du også muligheden for at komme godt igang med det nye år (tror vi allesammen trænger til en god start). Lad os håbe at det bliver et år med mange gode minder!

Arbejdsbogen guider igennem en række små øvelser, der får dig til både at reflektere over, hvordan det gik i det forgangne år, hvordan du gerne vil leve i fremtiden og selvfølgelig hvilke mål og handlinger du skal udføre for at komme derhen.

Indtast din email herunder og få tilsendt arbejdsbogen. På den måde kan du downloade den, når det passer dig 🙂 Godt nytår, pas på hinanden og rigtig god fornøjelse med arbejdsbogen!

  facebook-squareinstagramcc-visacc-mastercardcrossmenu
   0
   Kurv
   Din kurv er tomGå til shop
    Beregn fragt
    Anvend rabatkode