Gratis download: mine mål i 2021 - arbejdsbog til dig

Minemål2021

Sikke et år... 2020 startede fint ud, men så kom marts - og en helt ny hverdag... Jeg måtte faktisk lave denne arbejdsbog igen i maj, for jeg kunne godt se at målsætningerne havde ændret sig en smule, på grund af den nye tid vi allesammen blev mødt af.

Året har været hårdt, men heldigvis har jeg stadig mit forlag og webshop og det er takket være jer. Jeg er stolt af at kunne fortsætte mit arbejde med WITHWHITE i 2021, og også utroligt taknemmelig. 2020 har fået mig til at tænke nyt, det har givet mig nye spændende samarbejder som I kommer til at se meget mere til i det nye år. Jeg glæder mig meget til at vise jer det hele... Hvis du er lidt nysgerrig kan du allerede nu smugkigge på 1 af projekterne lige her. 🙂

Mine Mål 2021 Planner Featured

Men nu til arbejdsbogen, for den skal jeg selv igang med. Igen i år får du også muligheden for at komme godt igang med det nye år (tror vi allesammen trænger til en god start). Lad os håbe at det bliver et år med flere gode minder, færre restriktioner og mere hygge!

Arbejdsbogen guider igennem en række små øvelser, der får dig til både at reflektere over, hvordan det gik i det forgangne år, hvordan du gerne vil leve i fremtiden og selvfølgelig hvilke mål og handlinger du skal udføre for at komme derhen.

Indtast din email herunder og få tilsendt arbejdsbogen. På den måde kan du downloade den, når det passer dig 🙂 Godt nytår, pas på hinanden og rigtig god fornøjelse med arbejdsbogen!

    facebook-squareinstagramcc-visacc-mastercardcrossmenu