Gratis download: plakat til fod- og håndaftryk

Jeg synes det er så hyggeligt at forevige minder, og hvad er mere cute end et par helt små baby-fødder? Inden man når at se sig om, er de store og kan pludselig gå. Allerede efter kort tid er det svært at huske hvor små de egentlig var engang. Derfor har jeg lavet en plakat til jer, hvor I kan forevige aftrykkene, som et hyggeligt minde. Plakaten er perfekt at putte i ramme, eller måske en god gaveidé til bedsteforældre. Du finder download-link nederst i indlægget.

Sådan laver du aftryk

Du kan lave aftrykket med en ganske alm. maling eller blæk fra din lokale hobby-forretning (husk at vælge en type, der er skånsom for huden).

En anden mulighed er, at bruge vores clean-touch aftrykssæt, hvor din baby slet ikke kommer i kontant med blækket. Det er både nemt og sikkert. Når du bestiller clean-touch følger også en gratis A5 plakat med.

I Barnets Bog er der 2 sider med plads til hånd- og fodaftryk, men man kan selvfølgelig nemt lave aftryk flere gange, og så sætte dem ind i bogen efterfølgende. Med en enkelt “ink-pad” kan man godt lave flere aftryk.

Aftryksworkshop i Aarhus

Billedet er fra en super hyggelig aftryksworkshop som jeg holdte hos BedreBarsel i Århus. (TIP: Hvis du bor i Århus eller omegn så vil jeg anbefale dig at tjekke deres side ud. De har mange spændende arrangementer i kalenderen!)

Billedet er fra en super hyggelig aftryksworkshop som jeg holdte hos BedreBarsel i Århus. (TIP: Hvis du bor i Århus eller omegn så vil jeg anbefale dig at tjekke deres side ud. De har mange spændende arrangementer i kalenderen!)

Til workshoppen fik ca. 15 små lavet en masse aftryk, både af hænder og fødder. I pakken med aftrykssæt ligger der 2 hvide stykker tykt papir som man kan trykke på. Derudover havde jeg også lidt farvede ark med og en sød A5 plakat som lige passer til 2 aftryk. Øverst på plakaten står teksten:

"Et lille aftryk sættes af
så det kan kærligt mindes
at jeg fra første fødselsdag
i denne verden findes."

Digtet er skrevet af min mor – og jeg er så glad for resultatet. Jeg håber også at I synes om det ????. Vi afholder løbende aftryksworkshop, så hold øje her på siden eller på Instagram, hvis du vil med.

Download din aftryksplakat

Jeg har lavet download-filen i 3 forskellige farver så I selv kan vælge hvilken I har lyst til at printe. PDF’en er lavet som A4, men det er selvfølgeligt også muligt at printe den i 50% størrelse, hvis I ønsker en A5.

  Det kunne være så hyggeligt at se resultatet, så I må meget gerne tagge @withwhite. 1000 tak og rigtig god fornøjelse med aftrykkene!

  facebook-squareinstagramcc-visacc-mastercardcrossmenu
   0
   Kurv
   Din kurv er tomGå til shop
    Beregn fragt
    Anvend rabatkode