Stamtræ til Barnets bog, til jeres familieform (gratis download)

Alle familier er forskellige og det er svært at sætte familie-konstallationen ind i et fast skema. Derfor har jeg lavet en PDF med forskellige typer stamtræ, så det kan passe helt perfekt til lige netop din familieform. Om det er mor & far, regnbue eller måske sammenbragt familie. Så har du nu mulighed for at få alle med og ikke mangle nogen.

min familie stamtrae 1
Barnets Bog 12

Du kan både skrive et, to eller flere navne i hjerterne. Så det er helt op til dig hvor mange familiemedlemmer (eller måske også venner) der skal være i stamtræet. Du kan evt også tegne hjerterne op, eller selv tilføje flere. Du kan måske også lave streger fra hjerte til hjerte så det viser stamtræets grene.

Hvis du ikke synes om det stamtræ med hjerterne, så har jeg også lavet en anden mulighed. PDF'en indeholder 3 sider, og du kan se de andre her på billedet.

min familie stamtrae 2

TIP: En god ide kan være at kopiere siden eller lægge et stykke bagepapir over. På den måde kan du lave en layout-test inden du skriver det i bogen med tusch/kuglepen 🤍 Du kan altså selv vælge hvad der skal stå i hjerterne/felterne, hvor mange navne og om der både skal tilføjes familie, venner og kæledyr ...

Jeg håber at du synes om siderne, og du må meget gerne tagge når du udfylder og tegner. Det er så hyggeligt at se når I foreviger minder og inspirerer hinanden til hvordan minderne kan skrives i bogen. 🙂

Indtast din email herunder og få tilsendt ekstrasiden som PDF. Der findes papir du kan printe på her.

  Hjertestamtræ 04
  facebook-squareinstagramcc-visacc-mastercardcrossmenu
   0
   Kurv
   Din kurv er tomGå til shop
    Beregn fragt
    Anvend rabatkode