Stamtræ til Barnets bog, som passer til lige netop din familieform (gratis download)

Skrevet af: 
Julie

Alle familier er forskellige og det er svært at sætte familie-konstallationen ind i et fast skema. Derfor har jeg lavet dette stamtræ, så det kan passe helt perfekt til lige netop din familieform. Om det er mor & far, regnbue eller måske sammenbragt familie. Så har du nu mulighed for at få alle med og ikke mangle nogen.

Hjertestamtræ 03

Du kan både skrive et, to eller flere navne i hjerterne. Så det er helt op til dig hvor mange familiemedlemmer der skal være i stamtræet. Du kan evt også tegne hjerterne op, eller selv tilføje flere. Du kan måske også lave streger fra hjerte til hjerte så det viser stamtræets grene.

Hjertestamtræ 04

Jeg håber at I synes om det nye stamtræ, og I må meget gerne tagge når I udfylder og tegner. Det er så hyggeligt at se når I foreviger minder og inspirerer hinanden til hvordan minderne kan skrives i bogen.

Indtast din email herunder og få tilsendt ekstrasiden som PDF.

Hjertestamtræ 05 1
Fri fragt
På ordrer over 398 DKK
Hurtig levering
vi sender alle hverdage
Fuld returret
30-dages fuld returret
100% sikker betaling
Visa / MasterCard
WITHWHITE
Tlf: 53 65 21 13
shop@withwhite.dk

CVR-nr.: 38364006
Bankforbindelse: SYDBANK
clock-orefreshlockshopping-carttruckcc-visacc-mastercardcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram