Gratis ekstrasider til din Barnets Bog om mødregruppeoplevelser

For nyligt blev jeg spurgt af en kunde om jeg kunne lave et par sider til barnets bog omhandlende mødregruppeoplevelser.

Det synes jeg var en virkelig god idé!

Derfor har jeg lavet to ekstra sider, som I gratis kan printe ud, og sætte ind i jeres bøger. Her er der plads til at skrive lidt om den første oplevelse i mødregruppen og gruppens medlemmer. På side to er der plads til at tilføje flere minder fra andre mødregruppe-events.

Download dine ekstra sider til barnets bog gratis

Jeg har valgt at give siderne væk gratis, så dem der allerede har købt bogen også kan få glæde af dem. Download "mig og min mødregruppe".

Siderne er i A4 PDF-format, så de er lette at printe ud og sætte ind i din bog.

facebook-squareinstagramcc-visacc-mastercardcrossmenu
  0
  Kurv
  Din kurv er tomGå til shop
   Beregn fragt
   Anvend rabatkode