Interview: Lone startede sit brand, da hun fik en fortidligtfødt

Lone med sin datter, Norma.

I denne interviewserie snakker jeg med inspirerende brands og personer, som på den ene eller anden måde jonglere et kreativt liv med både børn og arbejde.

Mød Lone

I foråret 2014 blev Lone mor til Norma, da hun blev født 3 md. for tidligt. At se hvor skrøbelig, og lille bitte hun så ud i sit alt for store tøj, inspirerede hende til at starte sit eget brand med tøj til selv de allermindste:

“der var et kæmpe hul i markedet til de helt helt små. I et langt indlæggelses forløb er det vigtigt at få skabt så hjemlige rammer som muligt, så det at tøjet passede og ikke bare var hvidt, var enormt vigtigt for mig.”

Fra idé til produkt

Brandet valgte Lone at opkalde efter sin datter, Norma. I dag har Norma flere kollektioner til både for tidligtfødte og ældre børn.

I starten syede hun selv tøjet til sin datter af en speciel mælkefiber, som er meget skånsom og plejende for den utroligt sensitive hud hos fortidligtfødte. Som hun selv fortæller: “Jeg startede helt fra bunden med at strikke og sy prototyper, udvikle logo og derefter mærker (labels) osv. Det er et lille skridt ad gangen til hvor jeg er i dag.”

Balancen mellem familie og virksomhed

Tre generationer samlet: Lone, Lones mor og Norma.

Det kan være svært at balancere arbejdstid og familietid, og for Lone, er det heller ikke altid lige nemt. I en hverdag, hvor hun skal have mange hatte på selv, kan det godt være svært at finde tid til alting. Og følelsen af dårlig samvittighed har hun svært ved at slippe, men heldigvis er hendes familie altid støttende og klar til at hjælpe:

“Det bedste ved at være selvstændig er, at jeg hver dag vågner, og er glad for det jeg laver – at få nye kunder og ros for sit arbejde. Det sværeste er, at man arbejder rigtig mange timer, og derfor ofte har dårlig samvittighed overfor familien. Opstarten er altid svær, og konkurrencen er hård. Heldigvis har jeg både venner og familie, der altid står klar til at hjælpe, og især min mor gør en stor indsats i min virksomhed. Det er bare guld værd. Jeg drømmer om, at min virksomhed vokser sig stor, men at jeg stadig synes det er sjovt.

5 hurtige spørgsmål:

1. Hvad er dine "must-have" produkter i dit hjem?

Jeg elsker klassiske designer møbler, så dem har jeg en del af. Jeg elsker dog at blande nyt og gammelt og elsker at tage på genbrugsmarkeder for at finde spændende ting, der kan mikses med lækkert dansk design. Dog er det vigtigt det både er smukt og funktionelt på en gang.

2. Hvad er dine "must-have" produkter til dine børn?

Forskellige styles fra Normas kollektion

Jeg kombinerer oftes fine enkle basis produkter med finurlige prints. Her er det også vigtigt for mig, at det er fedt og funktionelt på samme tid.

3. Hvad er dine yndlingssteder/aktiviter for dig og din familie?

Egentlig er vi ret meget en hjemme-familie. Vi holder meget af at slappe af herhjemme og elsker rolige weekender med gåture og leg. Her i sommerferien har vi taget en-dags ture til fx Djurs sommerland og Dino legeland.

4. Fortæl os noget, som vi ikke ved om dig

Jeg er perfektionist til fingerspidserne, hvilket både kan være rart og irriterende. Jeg elsker boligindretning og design. Så er jeg utrolig madglad og har ikke længere tal på hvor mange gange, jeg har lovet mig selv, at nu er det slut med sukkeret;) Jeg er arbejdsnarkoman - og er typen der bliver rastløs bare ved tanken om 14 dages ferie ved en pool.

5. Hvor leder du efter inspiration til børneværelset og dit hjem (blogs/Instagram-profiler/magasiner osv)?

Jeg finder inspiration i diverse magasiner og bruger meget pinterest og andre medier.

Her finder du Lone og Norma

- Instagram: @norma_denmark
- Facebook: Norma Kidswear
- Website: normadenmark.dk

facebook-squareinstagramcc-visacc-mastercardcrossmenu
  0
  Kurv
  Din kurv er tomGå til shop
   Beregn fragt
   Anvend rabatkode