Julekalender og juleminder

For mig er decembermåned den allerbedste måned på året og derfor er "Juleminder" en helt særlig bog for mig. Familiens juleminder kan blive samlet og foreviget, så de ikke bare går i glemmebogen.
I år var den en del af min årlige julekalender til mine forældre. Hvert år laver jeg en "tak for året der gik" som en julekalender. Nogle har jeg lavet som kalendre i pap med små låger der kunne åbnes. Et år hang der 24 kuverter gennem hele stuen på en snor, fastgjort med klemmer. I år samlede jeg de 24 kuverter i en fin æske sammen med Juleminde-bogen.

Jeg har brugt LALALAB app'en og printet hyggelige minder fra året der (snart) gik. Jeg kan ikke helt holde mig til ét billede pr. dag, så derfor har kuverterne ofte et tema, som billederne så passer til. Jeg laver et lille hint forrest på kuverten, så mine forældre kan prøve om de kan gætte sig til hvilket minde jeg har udvalgt.

De søde numre fra 1-24 er fra Søstrene Grene, og det gælder også den fine brune æske, som jeg samler alle kuverterne + juleminde-bogen i.

Det er både rigtigt hyggeligt at lave og at åbne, så det er totalt win-win. I må meget gerne sende billeder på mail eller tagge @withwhite på instagram, hvis I vil vise hvordan I julehygger, laver pakkekalendre eller måske bager julekager. Husk at der i bogen er mange gode ideer til julehygge og julelege, de findes bagerst, lige efter siderne hvor der er plads til at notere familiens juleminder.

Jeg ønsker jer en rigtig dejlig december, fyldt med en masse julehygge!
Hilsen Julie

P.S. Mangler du til og fra kort til pakkekalenderen eller julegaverne - så kan du downloade gratis og printe dem jeg har tegnet lige her.

facebook-squareinstagramcc-visacc-mastercardcrossmenu
  0
  Kurv
  Din kurv er tomGå til shop
   Beregn fragt
   Anvend rabatkode