Min første skoledag + gratis download “mit skoleskema 2019”

Written by

Sommerferien er så småt ved at være ovre, og det nye skoleår er lige om hjørnet – og for mange måske endda første skoledag.

Jeg husker tydeligt selv, hvor spændende det var at komme tilbage fra sommerferien hvert år. Glæden ved at se sine kammerater igen. Høre om deres ferieminder, og ikke mindst fortælle om alle de sjove ting, jeg selv havde oplevet!

Forevig første skoledag

I min egen barndom, var der ét tilbagevendende element på første skoledag, som jeg virkelig hadede. Hvert år skulle min far altid tage et billede af mig foran skolen inden jeg måtte løbe ind til alle mine kammerater. I de små klasser var det ikke så slemt, men når man går i 7. klasse er det altså pinligt!

Men i dag er jeg virkelig glad for, at min far altid insisterede, og at jeg fandt mig i det. At se de gamle billeder igen som en fast-forward gennem mine skoletid vækker utrolig mange minder. Ikke nok med, at det er rigtig sjovt at, hvor meget jeg voksede fra 0-9. klasse, så husker jeg også mange minder fra min skoletid, som jeg ellers havde glemt.

Jeg er sikker på, at mange har lignende billeder fra deres første skoledage.

Gratis download: “mit skoleskema”

Skolestart er altid forbundet med store forventninger. Selvom langt de fleste handler om at se sine klassekammerater igen, er det også altid spændende, at se hvem ens lærere skal være i det nye år, og ikke mindst, hvordan det nye skoleskema ser ud.

For at gøre skoleskemaet lidt mere personligt, har jeg designet et skoleskema, som man kan gøre helt til sit eget. Skoleskemaet er i PDF-format, og der er to skoleskemaer på et A4-ark, så du kan printe to ud af gange. Brug f.eks. et til køleskabet og et til skoletasken – eller måske har I flere, der starter i skole samtidig?

Du kan downloade skoleskemaet helt gratis herunder (vi sender dig et download-link, så du kan hente den når det passer dig).