Nye ekstrasider til Barnets Bog ringbing

Ekstrasider til barnets bog ringbind

En af de helt store fordele ved at vælge vores barnets bog i ringbind er, at der er plads til udvide indholdet med dine egne udklip, børnetegninger, plastlommer osv.

Det er derfor med glæde, at jeg nu kan løfte sløret for en række udvidelsessider til bogen, som gør det let at skrive endnu mere om nogle af jeres yndlingsemner. I alt er nu 5 forskellige pakker med ekstrasider:

 1. Mine forældre & børneminder
 2. Graviditeten
 3. Juleminder
 4. Præmatur
 5. Egne overskrifter

Mine forældre & børnehaveminder ekstrasider

Med dette sæt ekstrasider til barnets bog er det muligt at tilføje lidt flere minder omkring jer som forældre, minder fra børnehaven, fritidsaktiveteter, familieforøgelse og rejseminder.

Graviditeten ekstrasider

Graviditetssættet er for dig som gerne vil tilføje lidt flere minder og historier om den allerførste tid til barnets bog: graviditeten. På siderne er der plads til at skrive om de særlige oplevelser fra graviditeten, barslen og mødregruppen.

Juleminder ekstrasider

Julen er en magisk tid både for de voksne og for de små. Med juleminder ekstrasiderne er det muligt at forevige juleminderne fra fem jul.

Præmatur ekstrasider

I samarbejde med Norma Danmark har vi designet disse ekstrasider til de af jer, som en for tidligt født. På siderne er der plads til at skrive om de særlige oplevelser, som følger med en for tidlig fødsel.

Egne overskrifter ekstrasider

Disse ekstrasider til Barnets Bog for dig som gerne vil tilføje lidt flere minder og historier til de emner og milepæle du selv vælger. Det kan også være du synes der mangler flere sider til nogle af overskrifterne. På siderne er der plads til at du kan lave egne overskrifter.

En naturlig udvidelse af barnets bog

Hvert sæt indeholder 20 sider (10 ark) og er designet, som en udvidelse til barnets bog, og passer derfor perfekt ind i ringbindet. Siderne er samme kvalitet og størrelse som de øvrige sider i barnets bog.

Se alle ekstrasiderne her

Mange hilsner,
facebook-squareinstagramcc-visacc-mastercardcrossmenu
  0
  Kurv
  Din kurv er tomGå til shop
   Beregn fragt
   Anvend rabatkode