Personliggør din Barnets Bog

Hos WITHWHITE designer vi alle vores produkter med ét fokus for øje: at skabe unikke, personlige produkter med fokus på de små og deres historier. Vores Barnets Bog er ingen undtagelse. Det afspejler sig i vores design, materiale- og farvevalg.

I dette indlæg vil jeg gennemgå nogle af de smarte detaljer i Barnets Første Bog, der gør det muligt for dig at personliggøre barnets bog fra første til sidste side.

Barnets Bog i A4 Ringbind

Det skal være let at personliggøre sin barnets bog. Hvad gør du, hvis du ikke udfylder en side – eller har en ekstra side du gerne vil tilføje (dåbsattest, tegninger, udklip, plastlommer osv.)? De fleste barnets første bog er lavet som en almindelig bog, hvor du er låst til det antal sider og information, som firmaet bag har bestemt på forhånd. Du har ikke mulighed for at tilføje ekstra sider eller tage de sider ud, som du ikke får udfyldt.

Inspireret af min egen barndoms bog, som min mor møjsommeligt har sammensat af udklip, tegninger, scan, anekdoter og billeder, designede jeg WITHWHITE's Barnets Første Bog som ringbind i A4-format. I sidste ende er hvert liv forskelligt med forskellige minder og historier, der skal fortælles. Jeg mener ikke, at nogen skal diktere hvordan du fortæller dit barns historier og milepæle. Derfor giver barnets bog fra WITHWHITE dig fuld frihed til at fortælle den som du vil.

I modsætning til mange andre populære barnets første bog i ringbind, er WITHWHITEs bog designet i A4-format. A4-formatet er nøje overvejet og valgt fordi det er et standardformat, hvor langt de fleste plastiklommer, scan, udklip og børnetegninger passer perfekt ind. Omslaget er kacherede med en mat-finish, hvilket vil sige, at bogen får en meget eksklusiv finish, der samtidig gør omslaget vand- og smudsafvisende.

Skrevet og illustreret i hånden

Jeg har personligt håndtegnet hver eneste side i Barnets Bog. Illustrationerne er holdt som simple stregtegninger i grå nuancer, så det er barnets billeder, tegninger og historier, der træder frem.

Det simple design overskygger ikke din egen håndskrift, og er med til at give bogen et håndlavet udtryk. Efterhånden som bogen udfyldes vil den blive fyldt med farver fra dine og dit barns billeder, tegninger og udklip.

Barnets Bog er en gave for livet

Barnets bog er en smuk og personlig gave, at give sit barn. At skrive en barnets bog eller mindebog om dit barns første er år er en fantastisk måde, at gemme de små og store øjeblikke i dit barns liv, så I ikke glemmer dem med tiden.

Personligt har jeg haft utrolig glæde af den barnets bog min mor lavede til mig for snart 25 år siden. Den vækker minder og jeg elsker at kigge i den sammen med min mor.

facebook-squareinstagramcc-visacc-mastercardcrossmenu
  0
  Kurv
  Din kurv er tomGå til shop
   Beregn fragt
   Anvend rabatkode