Pinterest - idéer og inspiration

Skrevet af: 
Julie

Vi opdaterer dagligt vores Pinterest med mange billeder og inspiration. På vores konto finder du flere forskellige mapper, både med børneværelse-inspiration, DIY og "flatlay favorites".

Du kan følge med lige her, hvis du mangler lidt inspiration til fx. børneværelset.

Se lige det super fine tapet med alle dyrene. Det giver virkelig værelset sjæl og pynter så flot på væggen bag kommoden. Jeg er også helt vild med sengen nede i højre hjørne - er den ikke bare fin? Og så sammen med det lille søde vægtæppe "YO" på den brændte væg-farve. Det er også en super god ide at lave sig en lille reol der samtidigt fungerer som et dukkehus. (Billedet nederst i midten)

Der er vildt mange inspirerende profiler og billeder at kigge på, og det er bare så smart at man hurtigt og nemt kan "pinne" de billeder man selv får som favoritter og så lave egne opslagstavler. Herved kan man løbende samle inspiration, og være klar med de gode ideer til når man skal skal igang med at være kreativ og lave om. Følg med og få inspiration lige her.

Mange hilsner,
Fri fragt
På ordrer over 398 DKK
Hurtig levering
vi sender alle hverdage
Fuld returret
30-dages fuld returret
100% sikker betaling
Visa / MasterCard
WITHWHITE
Tlf: 53 65 21 13
shop@withwhite.dk

CVR-nr.: 38364006
Bankforbindelse: SYDBANK
clock-orefreshlockshopping-carttruckcc-visacc-mastercardcrossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram