Print dine fotos til Barnets Bog med LALALAB

Print dine billeder med LALALAB

Hvor mange fotos har du i din kamerarulle? Hvis du er ligesom mig, så bliver din telefon også fyldt op af fotos af hverdagsglimt, feriebilleder og fotos af alle de skønne ting jeg oplever med mine nærmeste. Langsomt fyldes telefonen foto for foto med fantastiske minder fra vores liv, men oftest kommer billederne aldrig videre. I skrivende stund har jeg f.eks. over 5.000 billeder i min kamerarulle.

Print dine fotos direkte fra din smartphone

For at gøre det nemt, at gemme dine billeder for eftertiden i Barnets Bog har vi lavet et samarbejde med LALALAB. De er europas førende print-on-demand service. LALALAB gør det let at printe dine billeder direkte fra din smartphone gennem deres app, som virker både på iOS og Android. Du bestiller dine fotos og et par dage efter ankommer de med posten.

Spar 20% på dine fotos hos LALALAB

Sammen med barnets bog følger der en 20% rabatkode, som du kan indtaste, når du bestiller dine fotos i app'en.

Hvilket fotoformat kan jeg bruge i barnets bog?

Vi har lavet barnets bog, så der flere steder er plads til at indsætte fotos. Bogen er meget fleksibel, så de fleste formater virker fint. Selvom de fleste formater virker fint, har alligevel optimeret bogen til "Vintage"-formatet (10x10 cm) hos LALALAB. Derfor kan du med fordel bestille dine fotos i dette format, hvis du ønsker at indsætte dem, de steder i bogen, hvor der er gjort plads til fotos.

facebook-squareinstagramcc-visacc-mastercardcrossmenu
  0
  Kurv
  Din kurv er tomGå til shop
   Beregn fragt
   Anvend rabatkode