Sommerminder - gratis download

Sommerminder 03

Nu er det endelig sommer og mange af jer har sommerferie. Derfor skabes der nu en masse minder som er hyggelige at forevige. Vi skal bruge lidt dage på Fanø med is, strand og måske også det bliver nødvendigt med brændeovns-hygge 🙂 Men lad os krydse fingre for solskin!

Sommerminder 06

Med disse ekstra-sider kan du forevige alle jeres sommerminder i Barnets bog. På siderne er der plads til både tekst og billeder. HUSK at du med koden: withwhite20 får 20% rabat på alle prints hos FRAMKALLA.

PDF'en indeholder både sider på dansk og norsk. 🙂

Sommerminder 04

Jeg ønsker dig og dine en fantastisk sommer med skønne minder og forhåbentlig en masse solskinstimer.

Download din gratis ekstraside

Indtast din email herunder og få tilsendt ekstra-siderne

  Sommerhilsner

  Sommerminder 05

  Min sommerferie indeholder også strikketid, og jeg noterer alle mine strikkeprojekter ned i 'Min strikkedagbog'. Det er dejligt at have track på projekterne, så jeg kan notere teknikker, garn og strikkenoter ned om hvert projekt.

  min strikkedagbog billede 9
  facebook-squareinstagramcc-visacc-mastercardcrossmenu
   0
   Kurv
   Din kurv er tomGå til shop
    Beregn fragt
    Anvend rabatkode