Vind en Barnets Bog + clean touch aftrykssæt

Skrevet af: 
Julie

Nu har du muligheden for at vinde vores populære barnets bog samt et clean-touch aftrykssæt. Alt du skal gøre er, at følge linket herunder og indtaste dine email-adresse, så er du automatisk med i konkurrence.

Barnets bog

Barnets bog er det perfekte sted, at forevige alle de specielle øjeblikke fra de første år i dit barns liv. Der er plads til at skrive om både stort og småt, og fordi bogen er i ringbind kan du selv tilføje/fjerne sider som du har lyst til. Med andre ord, er det den perfekte scrapbog til dit barn.

Der er 84 fortrykte sider i bogen, der guider dig til, hvad du kan skrive om alt lige fra graviditeten til 6-årsalderen.

Clean touch aftrykssæt

Med vores Clean-Touch aftrykssæt er det let at tage søde aftryk af dit barns fødder og hænder – endda helt uden at dit barn kommer i kontakt med blækket! Et minde for livet . Clean touch aftrykssættet er det perfekte supplement til barnets bog, da du kan lave aftryk direkte i bogen.

Sådan vinder du

Alt du skal gøre for at være med i konkurrencen er at følge linket her. Gå til konkurrence siden.
Konkurrencen slutter fredag d. 1. november 2019.

Held og lykke ????

Mange hilsner,
Fri fragt
På ordrer over 398 DKK
Hurtig levering
vi sender alle hverdage
Fuld returret
30-dages fuld returret
100% sikker betaling
Visa / MasterCard
WITHWHITE
Tlf: 53 65 21 13
shop@withwhite.dk

CVR-nr.: 38364006
Bankforbindelse: SYDBANK
clock-orefreshlockshopping-carttruckcc-visacc-mastercardcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram