Bag om barnets bog spiralryg

Har du set, at der nu er to udgaver af barnets bog? På mange opfordringer har vi designet et alternativ til ringbindsversionen med spiralryg. Bogen er i samme stil og design, som du kender fra vores ringbind – og med samme antal indholdssider. Den helt store forskel på de to bøger er, at den nye version er med spiralryg.

Hvorfor barnets bog spiralryg?

Hvis du leder efter en personlig barnets bog, som ikke fylder lige så meget som ringbindet er der ikke mange muligheder. Du kan vælge at lave en selv fra bunden eller en af de mange alternativer med limet ryg. Desværre vil en bog med limet ryg begynde at gabe, og med tiden gå op i limningen, efterhånden som du tilføjer billeder og udklip. Det sker fordi bogen ikke kan udvide sig. Spiralryggen har den fordel, at der kan indsættes billeder i bogen, uden at den gaber i ryggen – og ligesom i ringbindet kan sider, der ikke bliver udfyldt rives ud, så bogen ikke fremstår halvfærdig.

En uformel og personlig barnets bog

Da der ikke kan indsættes ekstra sider i den nye barnets bog spiralryg, er det ikke nødvendigt, at bogen er i A4-format. Derfor er den nye udgave i stedet designet i et lidt mindre format (200x265 mm), som gør at bogen fremstår mere tilgængelig og uformel. Bogen er derfor perfekt til dig der gerne vil lave en lille hyggelig bog uden at det skal være et stort projekt.

Der er flere steder i bogen gjort plads til, at du kan indsætte billeder på siderne. Stederne er markeret med en en sød stregtegninger, der passer til sidens tema. Så selvom du ikke lige får sat et billede på hver side, ser det ikke ud som om at det mangler.

Værd at vide

 • Samme stil og design som Barnets Bog i ringbind
 • Designet til dig der ønsker en let tilgængelig og uformel barnets bog
 • Plads til mange billeder pga. spiralens diameter
 • Mulighed for at tage de sider ud, der ikke bliver udfyldt
 • Størrelse: 20x26,5 cm
facebook-squareinstagramcc-visacc-mastercardcrossmenu
  0
  Kurv
  Din kurv er tomGå til shop
   Beregn fragt
   Anvend rabatkode