At huske de vigtigste minder og dele sin kærlighed

Maria Vestergaard har skrevet et utroligt flot indlæg om at elske sine børn lige meget, og om hvordan det er blevet vigtigere for hende, at fastholde de flygtige familieminder.

Ligesom jeg kender fra mig selv, kan Marias hukommelse af og til spille hende små puds – og hvis man ikke indfanger minderne er det ikke til at sige, hvad man senere kan huske.

"Jeg finder det besynderligt, at nogle samtaler, kan sætte sig så godt fast i min ellers så løse hukommelse, imens andre erindringer fra den tid, er pist væk."

Det er aldrig for sent, at starte på en barnets bog, fotoalbum eller anden form for mindebog. Men jo før du kommer igang, jo flere sjove historier og minder har du at se tilbage på om 10, 20 og 30 år. Den korte tid, du skal bruge på at forevige dine minder er godt givet ud, når du ser tilbage på alle de skønne ting, dig og din familie oplevede sammen. Igen og igen.

"Jeg udfyldte nemlig aldrig spiloppens “barnets bog”. Dengang sagde det mig simpelthen ingenting, men nu gør det, åbenbart! Med mit næste barn har jeg lyst til, at berette om det hele i denne fine bog"

Læs hele Marias fine indlæg på hendes blog.

facebook-squareinstagramcc-visacc-mastercardcrossmenu
  0
  Kurv
  Din kurv er tomGå til shop
   Beregn fragt
   Anvend rabatkode