Inspiration til årets julebord

Her den anden aften var jeg til et super inspirerende foredrag i forbindelse med Ladies First. Her holdte Trine fra Party In A Box et spændende oplæg om hendes iværksætter-rejse og passion for fester og pynt! Så hvis du mangler en party-partner in crime, så vil jeg anbefale dig at kontakte Trine 😉

Jeg er den der står for opdækningen hjemme til juleaften, og bruger ofte naturen til at pynte med fordi mine forældre bor på landet. Men der er også andre muligheder, og derfor vil jeg gerne tippe om Trines jule-boxe! Herunder har jeg samlet mine favoritter og lidt inspiration til hvordan man kan dække et fint julebord med lidt hjælp fra både Trine, "Juleminder" og naturen 🙂
(og dette indlæg er ikke sponsoreret, jeg er bare mega begejstret for julehygge, julepynt og juledekoration!)

Allerførst vil jeg starte med at bruge den fine bordløber i hør fra hendes natur-julebox. Den giver et rigtig fint look ovenpå bordet, eller måske ovenpå en hvid dug. Så har jeg fundet de her brune keramik-tallerkener fra Bloomingville, som jeg synes passer rigtig godt ind i det lidt rustikke tema og natur-farvede tema. De tørrede appelsiner/grapefrugter er en opskrift som du finder bagerst i vores julemindebog - de kan både pynte fint spredt ud på bordet eller måske bindes sammen med koglen på tallerkenen. (Du kan også finde opskriften lige her.) Båndet er jutesnor, også fra Trine's julebox i natur.

Jeg har også valgt de søde små bordkortholdere i træ, som passer rigtigt fint med kogler og appelsiner. Derudover vil jeg pynte rundt omkring på bordet med små juletræer i papkopper. Her kan du fx også binde et lille stykke jutesnor med appelsin rundt om, eller hænge på grenene. Til slut vil jeg bruge kobber-lyskæden og forbinde pynt og mini-juletræer.

Et lille tip: Juleminder er den perfekte mandelgave - både en hyggelig tradition for børn og voksne. På denne måde bliver de hyggelige minder fra juleaften foreviget, år efter år.

Herunder er lidt inspiration til hvordan I kan lave pynten til julebordet. (billederne er lånt fra pinterest)

Hvert år har jeg også en julefrokost med mine gymnasieveninder - og I år tænker jeg da at vi skal have fat i noget pynt fra nogle af Trines box'e. Se lige de her favoritter jeg har samlet. Der er både lidt fra naturboxen og fra den pink julebox. Jeg synes det kunne være hyggeligt at putte små overraskelser i natur-boxene, måske med en fortune-cookie til hver. (Man kan også købe dem i TIGER).
Her vil jeg bruge hør-løberen igen, jeg synes den passer så fint med både mistelten, beige rosetter og bogstaverne i PINK - det er jo en tøse-julefrokost! 😉

Jeg håber at det kan give jer lidt inspiration til borddækningen, både når det gælder selve julebordet og til julefrokosten.
En sjov og fin lej som jeg vil indføre i år til julemaden er: jule-lys legen. (Legen finder du også i Juleminder) Alle gæster har hver et lille juletræslys, og det gælder så om at have gang i lyset i længst tid! Det er både sjovt og giver en fin glød til bordet.

Tak fordi du læste med, og glædelig jul.
Mange julehilsner,

P.S. Mangler du til og fra-kort? Så kan du downloade og printe mine lige her.

facebook-squareinstagramcc-visacc-mastercardcrossmenu
  0
  Kurv
  Din kurv er tomGå til shop
   Beregn fragt
   Anvend rabatkode