Barnets Bog DIY – sådan laver du en barnets første bog DIY

Barnets bog fåes i mange formater og designs. Fælles for dem er, at de indeholder en række predefinerede sider. De guider dig gennem, hvad du skal skrive i bogen. Det er ofte en god ting, da du måske ikke selv ville have husket det. Men på den anden side, er de fleste bøger lidt upersonlige i deres design...og hvad gør du, hvis du mangler plads i bogen eller er utilfreds med indholdet? Læs videre og find ud af, hvordan du laver en flot DIY barnets bog – og hvad du skal skrive om.

Sådan laver du en barnets bog DIY

Hvis du vil lave din egen bog kan du f.eks. købe en scrapbog eller ringbind i din lokale boghandler eller hobbybutik. Herudover skal du bruge nogle gode tuscher, saks, klistermærker, limstift osv...og så er det ellers bare igang med at fylde minder i bogen.

Sæt ikke urealistiske forventninger til hvor ofte og hvor længe du skal skrive i din barnets bog. Husk i stedet at have det sjovt med at udfylde bogen, og pres ikke dig selv til at skrive mere, end du kan overskue.

Barnets bog ringbind eller scrapbog

Har du lyst til at lave en barnets bog DIY fra bunden, men er du bange for, at det projektet bliver for stort? Så er vores version af barnets første bog lige noget for dig! Bogen fåes i en ringbind og spiralryg udgave, hvor det er let selv at tilføje flere sider (eller tage dem ud, som du ikke fik udfyldt). Alle bogens fine illustrationer og tekst er håndtegnet og holdt i gråtoner, så bogen har et hjemmelavet og personligt udtryk.

Hvad kan du skrive i din barnets første bog DIY?

Det kan nogen gange være svært selv at finde på, hvad man skal skrive om i sin barnets bog. Der er ikke noget rigtigt eller forkert. Mit bedste råd er, at skrive om både stort og småt, da det ofte de små hverdagsting, sjove citater osv. du sætter størst pris på senere.

For at hjælpe dig lidt på vej, har jeg har tidligere skrevet et indlæg med idéer til, hvad du kan skrive i din barnets første bog DIY.

Print-selv bog - engelsk version

Det er også muligt at printe din egen bog for et mindre beløb hos ETSY. Vi har nemlig gjort det muligt for dig selv at printe den engelske udgave af My Book så du kan starte lige med det samme. Når du har gennemført købet får du tilsendt filerne med det samme på mail. Find et fint ringbind (Fx i Søstrene Grene) og print siderne på noget lækkert papir - så er du good to go.

Se produktet lige her.

facebook-squareinstagramcc-visacc-mastercardcrossmenu
  0
  Kurv
  Din kurv er tomGå til shop
   Beregn fragt
   Anvend rabatkode